Persoonlijk reisadvies nodig?


Persoonlijk Reisadvies nodig?

Enthousiast geworden door mijn verhalen?. Ik heb de kans gekregen om vanuit het bankwezen de overstap te maken naar de reisbranche. Na een intensieve opleiding aan de Personal Touch Travel Academy mag ik mij vanaf 1 januari 2018 Zelfstandig Reisadviseur noemen.

Reizen is mijn passie en heb ook al veel bestemmingen mogen bezoeken en ontdekken. Mijn favoriete bestemming is Amerika, hier heb ik inmiddels al 45 van de 50 staten bezocht. Maar ook met de rest van de wereld heb ik ervaring.

 

Denk hierbij aan de volgende bestemmingen:

  • USA: o.a. Florida, New York en de Westkust
  • Caribisch gebied: o.a. Curacao, Dominicaanse Republiek en Mexico
  • Japan: Tokyo, Osaka
  • Australië: Melbourne, Sydney en Brisbane
  • Verenigde Arabische Emiraten: Dubai en Abu Dhabi
  • Diverse Europese steden: o.a. Barcelona, Boedapest, Rome, Wenen, Praag, Oslo, Krakow, Kopenhagen

Naast reizen is mijn grote hobby het bezoeken van pretparken. Ik durf wel te zeggen dat ik de meeste grote parken in de wereld bezocht heb. Naast de bekende Disney en Universal parken ben ik ook thuis in de pretparken van Six Flags en Cedar Fair in Amerika en de grotere pretparken in Europa zoals Disneyland Parijs in Frankrijk, Europa Park in Duitsland en Port Aventura in Spanje.

 

Waar gaat jouw volgende reis naar toe?

Heb je interesse in een reisadvies met een persoonlijke touch en wil je een vrijblijvend reisvoorstel ontvangen? Neem dan contact op met mij, per telefoon of stuur een email. Zie voor mijn werkwijze en contactgegevens de bedrijfspagina's:

 

  

 

Met reislustige groeten,
Linda Kloen
^ Top

Vorige : Recent gewijzigd